2010-03-18 13:08:22• hírek • (x)

Minőségi kínálat és egyedi stílus

Lassan beköszönt a tavasz, a csizmát és bakancsot pedig egy kényelmes félcipő váltja föl. Ha valami igazán egyedi és kényelmes lábbelire vágyik, akkor Önnek a Mark Cipőboltra van szüksége, ahol a nemrég megjelent tavaszi kollekcióból válogathat.

A Mark Manufaktur SRL 2001 óta működik Szatmárnémetiben, ahol kizárólag természetes bőrből készült női-, férfi- és gyerekcipőket gyártanak. Körülbelül 100-200 különböző lábbelit készítenek naponta, amelyek egy részét a cég mellett található bemutatóboltban elérhető áron árusítják.

A tavasz beköszöntével a bakancsokat és csizmákat, felváltották a félcipők, így a cipőbolt polcain a kényelmes sportcipőtől a mindennapi viseletre alkalmas cipőn át egész az elegáns gálacipőig, széles választék tárul hölgyek és urak elé egyaránt. A cipőbolt vásárlói között nagy népszerűségnek örvend a „kosár", amelyből jutányos áron kényelmes bőrlábbelit választhatnak.

Aki nem jut el Húsvétig a Mark Cipőboltba, az se keseredjen el, hiszen áprilistól a szandállal és papuccsal bővülő kollekcióból mindenki találhat számára valami igazán egyedi és minőségi lábbelit.

Legyen szüksége akár hétköznapi használatra megfelelő, vagy alkalmakhoz illő cipőre, a Closca sugárút 77/A szám alatt (a Német Líceummal szemben) található Mark Cipőbolt kínálatában biztosan nem fog csalódni. A Mark Manufaktur SRL termékeit a www.markmanufaktur.ro weboldalon is megtekintheti.


A férfi kollekcióból
A férfi kollekcióból


A női kollekcióból
A női kollekcióból


A Mark Manufaktur SRL



 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: